Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Temperaturi extreme: Prognoza meteo până la sfârșitul verii - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariКак люди спасаются от жары в Кишиневе
Как люди спасаются от жары в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Sfârșit de vară incendiar, căldura extremă pune stăpânire pe toată țara - avertizarea meteorologilor - avertizare cod galben de vreme caniculară și secetă Hidrologică.

CHIȘINĂU, 24 aug - Sputnik. Ultima decadă a lunii august vine cu un val de căldură extremă, timp de care cetățenii noștri profită din plin pentru a pleca la odihnă peste hotare. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, arșița insuportabilă va ține mai bine de o săptămână. Astfel, în acest weekend, valorile termice maxime vor oscila între 30..34 de grade Celsius. Aceleași valori se vor înregistra până la sfârșit de august. Pe timp de noapte temperatura aerului nu va coborî mai jos de la 17 de grade. Precipitațiile ne vor ocoli în următoarea perioadă.

Anterior meteorologii au emis luni o avertizare cod galben de vreme caniculară și secetă Hidrologică. Pe arii extinse temperatura maximă a aerului va atinge valori de 33-35°C.

 

Cum să suportăm mai ușor căldura

© Sputnik / Nicolai KibichCum să suportăm mai ușor căldura
Temperaturi extreme: Prognoza meteo până la sfârșitul verii - detalii - Sputnik Moldova
Cum să suportăm mai ușor căldura
Fluxul de știri
0