Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Probleme de interes economic: Vadim Krasnoselski, gata să discute cu Igor Dodon

© Photo : Facebook / Dodon IgorВстреча Президента Молдовы Игоря Додона и Вадима Красносельского
Встреча Президента Молдовы Игоря Додона и Вадима Красносельского - Sputnik Moldova
Abonare
Pe parcursul a doi ani și jumătate Președintele Igor Dodon a avut șase întrevederi cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski.

CHIȘINĂU, 24 aug — Sputnik. Liderul regiunii transnistrene Vadim Krasnoselski a declarat că este gata să discute cu președintele Moldovei Igor Dodon chestiuni ce țin de dezvoltarea relațiilor economice.

Serghei Șoigu a transmis mai multe documente din arhiva Ministerului rus al Apărării - Sputnik Moldova
Documente desecretizate din arhivele Rusiei, transmise de Șoigu Moldovei

Președintele Dodon a declarat pentru Sputnik Moldova că următoarea întrevedere cu Vadim Krasnoselski ar putea avea loc în această toamnă.

"Avem mai multe probleme care vor fi cu siguranță pe ordinea de zi. Acestea sunt probleme de ordin economic, cooperare bancară, inclusiv probleme culturale și umanitare", a declarat Krasnoselski la un post de televiziune.

Precizăm că pe parcursul a doi ani și jumătate, Dodon și Krasnoselski s-au întâlnit de șase ori.

La negocierile pentru reglementarea conflictului transnistrean în formatul „5+2” participă Chișinăul și Tiraspolul ca părți ale conflictului; Rusia, Ucraina și OSCE în calitate de intermediari; Uniunea Europeană și SUA, ca observatori.

Fluxul de știri
0