Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Voronin despre noii miniștri: I-au pus ca pe arpagic și așteaptă să crească ceapa

© Sputnik / Miroslav RotariVladimir Voronin
Vladimir Voronin - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Voronin, fostul președinte al Republicii Moldova, a vorbit în studioul ”Sputnik Moldova” despre capacitățile miniștrilor din Guvernul condus de Maia Sandu.
Voronin despre noii miniștri: I-au pus ca pe arpagică și așteaptă să crească ceapa

Vladimir Voronin a criticat, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, activitatea ministrului Economiei, Vadim Brânzan. Fostul președinte al Republicii Moldova consideră că acesta nu are competențele necesare pentru a gestiona eficient situația economică din țară.

”Urmăresc activitatea ministrului Economiei, Vadim Brânzan. Doamne ferește! Mai bine să nu-l asculți! Eu nu știu dacă omul acesta mai știe ceva sau a înțeles ceva. Dacă nu te duce capul, de ce te apuci? Nu-l poți pune pe un om să ridice o greutate de 100 kg daca nu poate ridica nici măcar 30 de kg. Îi pun în funcție pe miniștri ca răsadul în pepenărie și noi, a doua zi, așteptăm mană cerească, să ne îmbogățească”, a declarat Vladimir Voronin.

Nici ceilalți miniștri nu-i sunt pe plac fostului șef al statului. În opinia lui Vladimir Voronin, ei nu sunt pregătiți să ofere soluții pentru problemele oamenilor.

”Nu pot nominaliza pe nimeni, cu părere de rău. Poate e scurt timp ca ei să se manifeste, nu exclud acest fapt. Cu toate că, când cineva vrea să facă ceva, se apucă deodată de treabă. Nu trebuie să așteptăm ani în șir, iar apoi să-i fugărim pe toți pentru că vine un alt Guvern”, a relatat Vladimir Voronin.

De asemenea, fostul președinte al țării consideră că alianța ACUM-PSRM nu va reuși să schimbe spre bine viața cetățenilor Republicii Moldova.

”Vin dimineața la lucru și nu-i duce capul la nimic.  Ce vedem: doar scandaluri și demisii! Că acei au fost răi și tâlhari. Și ce fac? Îi pun pe ai lor, fără niciun fel de concurs. I-au luat ca pe arpagică, au pus-o în pământ și așteaptă să crească ceapă”.

Interviul complet cu Vladimir Voronin îl puteți urmări în cadrul emisiunii  ”ATITUDINI”.

Autor: Maria Dimineț

Fluxul de știri
0