Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: O tânără le-a propus polițiștilor asta ziua în amiaza mare - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Tânăra nu a renunțat să comită în plină stradă acest gest rușinos, chiar dacă polițiștii i-au explicat de mai multe ori consecințele acțiunilor sale.

CHIȘINĂU, 21 aug - Sputnik. Gest rușinos: O tânără a încercat să-i mituiască pe polițiștii moldoveni după ce aceștia au depistat că șofează fără a deține permis de conducere.

Ieri, în jurul orei 14:00, în timpul supravegherii ordinii publice și a circulației rutiere, polițiștii de patrulare au observat, pe drumul Ungheni-Chișinău, un automobil condus neadecvat. Mașina a fost oprită pentru verificări, iar ofițerii de patrulare au stabilit că tânăra aflată la volanul unității de transport nu deținea permis de conducere. După ce polițiștii i-au explicat că prezintă un pericol pentru participanții la trafic, atât timp cât nu poate să conducă un automobil, fata de 22 de ani a încercat să-i mituiască pe angajații INP, se arată într-un comunicat al instituției.

Potrivit oamenilor legii, aceasta a aruncat în mașina poliției 100 EUR pentru a nu fi documentată și pentru a nu-i fi transportată la parcarea specială mașina pe care nu avea dreptul să o conducă, chiar dacă polițiștii i-au explicat de mai multe ori consecințele acțiunilor sale. 

Inspectoratul Național de Patrulare le amintește conducătorilor auto că fiecare încălcare ignorată, poate produce mai târziu o tragedie și să nu încerce să-i mituiască pe polițiști. Totodată, cei care se ciocnesc cu situații în care li se propune sau cere mită, sunt îndemnați să apeleze la numerele scurte 112 sau 1520 și să denunțe actele de corupție.

Fluxul de știri
0