Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Unde poți perfecta un pașaport într-o „zi liberă” decretată de Guvern

© Sputnik / Miroslav RotariPașaport
Pașaport - Sputnik Moldova
Abonare
Un centru multifuncțional va activa la Chișinău și în ziua de 26 august. Mulți moldoveni au nevoie să-și reînnoiască urgent actele în această perioadă, pentru a reveni la muncă, peste hotare.

CHIȘINĂU, 21 aug – Sputnik. Ziua de luni, 26 august 2019, anterioară Zilei Independenței, a fost decretată de Guvern zi liberă, astfel încât bugetarii s-au ales cu o mini-vacanță.  

Ce trebuie să faceți dacă vi s-a furat sau ați pierdut pașaportul - Sputnik Moldova
Ați rămas fără pașaport în timp ce vă aflați peste hotare: Pașii care trebuie urmați

Totuși, o instituție de eliberare a actelor de identitate va funcționa în Chișinău și pe 26 august.  

Cetățenii care au nevoie să-și reînnoiască urgent actele de identitate o pot face pe 26 august la Serviciul eliberare a actelor de identitate Centru, de pe str. Alexandru cel Bun, 56, de la 7:00 până la 16:00.

Serviciul va presta toate serviciile obișnuite, cu excepția celor în termen de 24 de ore, a anunțat Agenția Servicii Publice (ASP).

Informații detaliate cu privire la serviciile prestate de ASP pot fi aflate de pe site-ul instituției: www.asp.gov.md sau la numerele de telefon 14909 și (+373) 022-25-70-70.

Fluxul de știri
0