Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon oferă detalii despre un nou acord PSRM-ACUM - Video

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Dodon, declarații după ședința Consiliului Republican
Președintele Dodon, declarații după ședința Consiliului Republican - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a oferit mai multe detalii despre semnarea unui nou acord dintre PSRM și Blocul ACUM, după încheierea ședinței Consiliului Republican al PSRM.

CHIȘINĂU, 21 aug - Sputnik. După încheierea ședinței Consiliului Republican al PSRM, președintele Dodon a anunțat că decizia privind semnarea acordului temporar cu Blocul Acum este una corectă.

”Membrii Consiliului Republican ai PSRM au reiterat că decizia de a semna un acord temporar cu blocul ACUM din 8 iunie curent este corectă. Noi considerăm că trebuie să fie semnat un nou acord pentru ca să înțelegem cum ne mișcăm mai departe. Vom acorda suport acestei majorități parlamentare în condițiile în care determinăm care sunt pilonii de bază ai acestei guvernări”, a declarat Dodon.

Menționăm că Dodon a participat la ședința Consiliului Republican al formațiunii, la invitația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, unde au fost discutate mai multe subiecte actuale ce țin de politica internă a țării.

Anterior, președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Vlad Bătrâncea, propunea semnarea de urgență a unui acord politic între componentele majorității parlamentare.

Totodată, președinte a menționat că au un alt subiect discutat a vizat acțiunile de pregătire pentru alegerile locale generale din 20 octombrie.

Potrivit lui, membrii Consiliului Republican ai PSRM au discutat elemente de strategie electorală și au anunțat că listele candidaților vor fi publicate în perioada stabilită de legislația în vigoare.

Fluxul de știri
0