Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Teroare în Brazilia: Pasagerii unui autobuz, luați ostatici – Video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un bărbat care pretinde că ar fi fost polițist militar a luat ostatici pasagerii unui autobuz pe un pod din Brazilia. Poliția a încercuit vehiculul și a început să negocieze cu acesta.

CHIȘINĂU, 20 aug – Sputnik. Nu este clar cât de mulți ostatici sunt la bordul autobuzului, însă bărbatul a eliberat până acum două femei și un bărbat, potrivit RT

Potrivit presei locale, suspectul deţine un pistol și a amenințat să incendieze vehiculul, care este parcat aproape la punctul de la mijloc al podului Rio-Niterói.

Incidentul a avut loc la puțin timp după ora 6:30 a. m., ora locală, când suspectul l-a forţat pe șofer să oprească în timp ce traversa podul.

 

Unitățile de la Poliția de la Autostrăzile Federale, Poliția Militară și echipe de la Operațiuni Speciale ale Poliție au ajuns la fața locului.

„La început, a spus că este ofițer de la poliția militară și negociem pentru eliberarea mai multor ostatici, deoarece încă nu știm care este scopul său real în această chestiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al PRF, Sheila Sena.

​Navetişti care au rămas blocaţi în trafic au fost nevoiți să-și abandoneze mașinile și să părăsească locul pe jos.

Navetiştii aflaţi pe drumul dintre Rio de Janeiro și Niteroi au fost îndemnaţi să utilizeze serviciile de feribot, deoarece podul este închis în timp ce negocierile cu cel care a luat ostatici continuă. 

Fluxul de știri
0