Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Când pleacă Igor Dodon în SUA: Detalii de la discuția cu Dereck Hogan - Video

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan
Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Igor Dodon a discutat cu ambasadorul SUA la Chișinău agenda

CHIȘINĂU, 20 aug - Sputnik. Președintele Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Dereck J. Hogan, ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

”Am discutat agenda relațiilor bilaterale și am fost unanimi în opinia privind necesitatea intensificării acestora în toate domeniile de interes major. În mod special, am examinat detalii privind vizita mea de lucru în SUA, preconizată pentru luna septembrie curent, unde, pentru prima dată din anul 2005, Președintele Republicii Moldova va rosti un discurs de la tribuna Adunării Generale a ONU”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, șeful statului a precizat că sunt planificate un șir de întrevederi bilaterale cu liderii din străinătate.

În cadrul dialogului cu ambasadorul american, președintele țării a reiterat angajamentul Administrației Președintelui de a promova o politică externă echilibrată, în condițiile unei interacțiuni constructive mult mai strânse dintre puterea executivă și cea legislativă din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0