Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Așa ceva nu s-a mai văzut în Moldova: Iată ce a făcut dimineața Poliția la Ciocana – Foto

© Sputnik / Miroslav RotariStrada Alecu Russo
Strada Alecu Russo - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au găsit soluția pentru ambuteiajul infernal care se formează în fiecare dimineață pe strada Alecu Russo, pe segmentul de la intersecția cu strada Mihai Sadoveanu și până la intersecția cu strada Dimo din orașul Chișinău.

CHIȘINĂU, 20 aug – Sputnik. În această dimineață, polițiștii au schimbat sensul de circulație a unei benzi din strada Alecu Russo (de la intersecția cu sadoveanu până la intersecția cu Dimo), astfel că cei care s-au deplasat dinspre sectorul Ciocana spre sectorul Râșcani s-au deplasat nu pe trei, ci pe patru benzi.

Asta este o noutate pentru municipiul Chișinău și, în general, pentru Republica Moldova: bandă cu circulație reversibilă.

Precizăm că banda cu circulație reversibilă este banda de circulație marcată și semnalizată corespunzător, situată lângă axa drumului, destinată circulației autovehiculelor într-un sens sau altul, în funcție de intensitatea traficului.  

Fluxul de știri
0