Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Avioane militare elvețiene au însoțit avionul delegației lui Putin - Foto

© Sputnik / Алексей Бабушкин / Accesați arhiva multimediaAvioanele militare elvețiene
Avioanele militare elvețiene - Sputnik Moldova
Abonare
Însoțirea avionului delegației rusești, care se îndrepta spre Franța, de către două avioane militare elvețiene, a fost un gest de ospitalitate, a declarat Peskov.

CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitryi Peskov, a comentat faptul că două avioane de vânătoare elvețiene au însoțit, în spațiul aerian deasupra Genevei, avionul cu care a plecat delegația rusească în Franța.

”Au mai existat astfel de situații. Nu e rău. Am expediat niște note și elvețienii ne-au răspuns că e un gest de ospitalitate”, a spus Peskov după aterizarea în Marsilia a avionului delegației rusești, la bordul căruia se afla purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitryi Peskov, consilierul prezidențial, Yuriyi Ușakov și un grup de jurnaliști ruși.

Reamintim că astăzi Vladimir Putin efectuează o vizită în Franța, undeva va purta negocieri cu președintele francez Emmanuel Macron.

Fluxul de știri
0