Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Asta-i prea de tot: Iată ce i-a făcut propriul vecin – Video

CC0 / Pixabay / PublicDomainPictures / Mașină
Mașină  - Sputnik Moldova
Abonare
Proprietarul unui ”Volkswagen” s-a trezit într-o dimineață fără cheile de la mașină, iar apoi a constatat că lipsește și mijlocul de transport.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Un tânăr de 23 de ani din Chișinău este cercetat penal pentru furatul unei mașini. Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 4 august de proprietarul automobilului de model ”Volkswagen”. Acesta le-a spus oamenilor legii că i-a fost furat automobilul din curtea blocului de locuit de pe strada Mihail Sadoveanu.

Полиция  - Sputnik Moldova
Societate
Cel mai căutat hoț din Capitală: Poliția solicită implicarea cetățenilor - Video

La fața locului au mers oamenii legii pentru a stabili toate circumstanțele acestui caz. Proprietarul autoturismului, în vârstă de 44 de ani, le-a povestit polițiștilor că cheile de la maină i-au dispărut din casă, iar când a ieșit afară mașina nu mai era. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 100 000 de lei.

Poliția a găsit mașina în orașul Vadul lui Vodă. Aceasta era avariată. Ulterior, în data de 17 august, a fost găsit și hoțul. Acesta a fost dus la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale, individul și-a recunoscut vinovăția. El le-a spus polițiștilor că locuiește chiar lângă victimă și a intrat în casă pe geamul care era deschis.

Individul a furat din casă cheile, a urcat în mașină și dus a fost. El a spus că a luat mașina pentru a se plimba. Acesta a mai fost judecat anterior pentru comiterea mai multor infracțiuni. Acum, tânărul este cercetat penal pentru furtul mijlocului de transport. Această infracțiune, conform legislației Republicii Moldova, se pedepsește cu amendă de la 29 000 de lei până la 67 500 de lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Fluxul de știri
0