Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea schimbă foaia: Prognoza meteo pentru 7 zile și pentru luna septembrie

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaVară, odihnă
Vară, odihnă - Sputnik Moldova
Abonare
Mulți dintre cei care abia urmează să meargă în concediu se întreabă dacă vor mai avea parte de vreme frumoasă – meteorologii au anunțat prognoza pentru următoarele zile.

CHIȘINĂU, 17 aug – Sputnik. Duminică vom avea o zi caldă, cu mult soare, însă temperaturile nu vor fi excesive – până la 25..28 de grade în nordul țării și 27..30 în sud. Însă acest confort termic nu va dura prea mult.

De luni temperaturile vor crește considerabil, astfel că la mijlocul săptămânii vom avea deja 33..35 de grade Celsius la umbră.

© Photo : SHS / Prognoza Meteo - 7 zilePrognoza Meteo - 7 zile
Vremea schimbă foaia: Prognoza meteo pentru 7 zile și pentru luna septembrie - Sputnik Moldova
Prognoza Meteo - 7 zile

Arșița va ține pe tot parcursul săptămânii viitoare, precipitații nu sunt prognozate.

Vremea în septembrie

Meteorologii din România au anunțat cum va fi vremea la sfârșitul ultimei luni de vară și în prima jumătate a lunii septembrie. Prognoza este valabilă în mare măsură și pentru Republica Moldova.

Săptămâna 19.08.2019 – 26.08.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, local, în regiunile sudice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 26.08.2019 – 02.09.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în sud-estul teritoriului, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestui interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

Săptămâna 02.09.2019 – 09.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar, local, în regiunile intracarpatice și apropiat de cel normal pentru acest interval în rest.

Săptămâna 09.09.2019 – 16.09.2019

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Fluxul de știri
0