Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rușinos: O femeie, gata să nască, a fost amendată și dată afară din autocar

© SputnikAutobuz - Imagine Simbol
Autobuz - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O femeie care era pe cale să nască a fost amendată și dată afară dintr-un autobuz pentru că nu avea bilet.

CHIȘINĂU, 17 aug - Sputnik. O femeie de 28 de ani din Napoli, Italia, care avea contracții prenatale a fost amendată și alungată din autobuz pentru că nu avea bilet, anunță vineri ziarul ziarul italian la Repubblica.

Incidentul a scandalizat presa locală, utilizatorii rețelelor de socializare - femeia a relatat că era în a noua lună de sarcină. Ieșise la o plimbare, iar când a simți contracții a decis să plece la spitalul Cardarelli.

Fulger - Sputnik Moldova
Video
Momente de groază pentru o femeie: Fulger desprins parcă din filmele horror - Video

În această situație extremă, ea a urcat în autobuzul de linie 604, care se îndrepta spre maternitate, însă a dat peste conductori. Aceștia au ignorat toate explicațiile femeii, i-au aplicat o  amendă și au dat-o jos la prima stație, în pofida stării în care se afla. Potrivit femeii, ea a încercat să explice că lipsa biletului este determinată de situația în care se află și de necesitatea de a ajunge cât mai repede la spital, însă conductorul i-a declarat că este nevoit oricum să fixeze încălcarea legii.

Ziarul nu precizează cum a reușit să ajungă italianca la spital, însă menționează că aceasta a născut o fetiță peste câteva ore. După ce femeia și-a revenit, a decis să conteste amenda de 71 de euro, care riscă să se dubleze în cazul în care nu va fi achitată la timp.

Acumulând toate actele necesare, inclusiv certificatul de spitalizare și chitanța de amendă, femeia s-a adresa operatorului transportului public din Napoli. Totuși, compania a declarat că „la momentul verificării, ea se afla la bordul vehiculului nostru fără bilet valabil. Nicio circumstanță nu poate justifica anularea amenzii”.

Fluxul de știri
0