Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Polițiștii de frontieră au fost șocați: Iată cum au fost găsiți doi minori la hotar – Foto

© Sputnik / Мирослав РотарьPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Doi copii au fost depistați, la o oră târzie, în preajma punctului de trecere a frontierei de stat „Sculeni”. Motivul pentru care se aflau acolo i-a șocat pe polițiștii de Frontieră.

CHIȘINĂU, 17 aug – Sputnik. Doi minori, lăsați fără supravegherea maturilor, au fost depistați în apropiere de punctul de trecere „Sculeni”.

Copii - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Îngrozitor: Vezi ce a făcut mama a doi copii minori – Video/Foto

Totul s-a întâmplat aseară, în jurul orei 21:15, când o patrulă a Poliției de Frontieră a observat doi copii pe marginea carosabilului, la doar 10 metri de bariera de intrare în punctul de trecere.

Din discuție cu minorii, oamenii legii au aflat că aceștia sunt din satul Vorniceni, raionul Strășeni, având vârsta de 11 și, respectiv, trei ani.

Copii au spus că își așteptau tatăl, care este șofer de camion – acesta ar fi plecat în România pentru a-și parca camionul, urmând să revină.

În aceste circumstanțe, polițiștii de frontieră au condus minorii la sediul Sectorului PF Sculeni, unde le-au asigurat hrană și apă.

În același timp a fost sesizat Inspectoratul de Poliție Strășeni. Peste două ore, tatăl copiilor s-a apropiat la sediul sectorului de poliție pentru a prelua copii.

Cercetările continuă pe faptul de neglijență a părintelui față de copii. Totodată, tatăl a fost atenționat să dacă-și mai lasă fără supraveghere copiii, riscă să fie decăzut din drepturile părintești.

Fluxul de știri
0