Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Exclusiv: Candidează sau nu Andrei Năstase pentru funcția de primar al Capitalei

© Sputnik / Miroslav RotariAndrei Năstase
Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PPDA Andrei Năstase a vorbit în studioul radio Sputnik despre faptul dacă va candida sau nu la funcția de primar general al capitalei la alegerile locale generale programate pentru 20 octombrie. Năstase spune că la ora actuală se lucrează asupra unui program de modernizare a Chișinăului, iar în privința unui candidat la șefia capitalei blocul ACUM își va prezenta oferta în timpul apropiat.
Exclusiv: Candidează sau nu Andrei Năstase pentru funcția de primar al capitalei

Vicepremierul, ministrul de Interne Andrei Năstase a declarat că se consideră primarul ales al Chișinăului și își rezervă dreptul de a se pronunța în public asupra problemelor municipiului. El mai spune că, înainte de a promova un candidat la funcția de primar al Capitalei, trebuie conturat un program foarte clar pentru Chișinău.

Liderul PPDA a afirmat că la ora actuală se lucrează asupra unui program de modernizare a Chișinăului, iar în privința unui candidat la șefia Capitalei blocul ACUM își va prezenta oferta în timpul apropiat.

„Vreau să vă spun că la acest program se lucrează. Vorbim despre un proiect de modernizare a orașului. Noi vorbim prea mult despre persoane și aproape deloc despre proiecte. Foarte curând, blocul ACUM își va definitiva oferta pentru Chișinău, cu care va veni în fața oamenilor”, a declarat Andrei Năstase.

Nu în jurul unei persoane trebuie să ne concentrăm, ci în jurul uni proiect de modernizare a orașului, a specificat el.

Autor: Eduard Maciac

Fluxul de știri
0