Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

După o despărțire dureroasă, Aura este surprinsă în brațele unui bărbat misterios

© Facebook / AuraInterpreta Aura
Interpreta Aura - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Aura pare să-și fi luat viața de la capăt după despărțirea de bărbatul alături de care a fost aproape 15 ani.

CHIȘINĂU, 17 aug – Sputnik. Aura pare să fie mai fericită ca niciodată. Interpreta a postat pe pagina sa de Fcebook mai multe imagini din vacanța petrecută la mare, în Muntenegru, împreună cu gemenele sale, dar și cu un bărbat care pare să noul iubit al interpretei.

Cel puțin asta se poate deduce din fotografiile în care acesta o îmbrățișează cu tandrețe.

Paparazzi! Niciun fel de viață personală a scris Aura.

Cu ceva timp în urmă, interpreta s-a confesat în cadrul unei emisiuni televizate că a trecut printr-o despărțire grea de tatăl gemenelor sale, Veaceslav Ceban, fiind practic într-o stare de depresie profundă. Dar a reușit să depășească situația și să ia viața de la capăt, inclusiv de dragul fetelor și a mamei sale.

Amintim că Veaceslav Ceban, fost viceministru al Afacerilor Interne și șef al Departamentului Instituțiilor Penitenciare, a fost cercetat penal într-un dosar de trafic de influență, fiind acuzat că ar fi pretins mită în sumă de zeci de mii de euro. Acesta a primit o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de 112 500 de lei (2250 de uc).

Fluxul de știri
0