Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cresc tarifele pentru apeduct și canalizare: Decizia ANRE pentru Glodeni și Basarabeasca

© Sputnik / Miroslav RotariRobinet Apa-Canal Chisinau
Robinet Apa-Canal Chisinau - Sputnik Moldova
Abonare
Scumpirile se țin lanț în Republica Moldova. Locuitorii orașelor Glodeni și Basarabeasca vor achita dublu pentru apă și canalizare. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat în ședința de astăzi noile tarife.

CHIȘINĂU, 16 aug – Sputnik. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat în ședința de astăzi noile tarife pentru serviciile de apă și canalizare pentru orașele Glodeni și Basarabeasca.

Când se va scumpi energia electrică - Sputnik Moldova
Societate
Când se va scumpi energia electrică: Anunțul ANRE

Astfel, în orașul Glodeni localnicii vor achita, în total, pentru un metru cub de apă și canalizare cu 3,04 lei mai mult. Un metru cub de apă va costa 16.09 lei și 13,83 lei pentru canalizare, în comparație cu 13,20 lei prețul la apă, iar pentru canalizare - 13, 68 lei. Dacă până acum plăteau în total 26,88 lei pentru un metru cub, acum locuitorii din Glodeni vor trebui să scoată din buzunare în total câte 29,92 lei pentru un metru cub.

La Basarabeasca, după ajustarea tarifelor, se va achita 20 lei pentru un metru cub de apă și 14,90 - pentru canalizare. În total, un metru cub va costa 34,9 lei, sau cu 16,9 mai mult dacât până în prezent.

Fluxul de știri
0