Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Exclusiv Sputnik: Iată cine va fi candidatul Blocului ACUM la Primăria Chișinău

© Sputnik / OsmatescoMihai Popșoi
Mihai Popșoi - Sputnik Moldova
Abonare
După ce șeful statului Igor Dodon a anunțat că vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban va fi candidatul socialiștilor la funcția de primar al municipiului Chișinău, și vicepreședintele PAS Mihai Popușoi sugerează care ar putea fi candidatura blocului ACUM la primăria Capitalei.
Exlusiv Sputnik: iată cine va fi candidatul blocului ACUM la Primăria Chișinău

Vicepreședintele Parlamentului Mihai Popușoi a declarat în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” la Radio Sputnik Moldova că și candidatura blocului ACUM la alegerile locale din municipiul Chișinău nu va fi o surpriză.

”Nu cred că e o surpriză că Ion Ceban este candidatul socialiștilor la Primăria Chișinău, la fel cum nu va fi o surpriză nici candidatul blocului ACUM la localele din Capitală. Eu bănuiesc că va fi Andrei Năstase. Este un consens la acest capitol. Domnul Năstase a fost păgubit brutal de fost guvernare. Dumnealui a învins în campania pentru locale. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut a fost rușinos”, susține Mihai Popușoi.

Potrivit lui Popușoi, între PSRM și ACUM va fi semnat un acord de neagresiune, care ar permite ca persoanele înaintate la funcția de primar al municipiului Chișinău să nu facă afirmații populiste și denigratoare, dar se va discuta despre problemele din Capitală.

Autor: Tatiana Cebotari

Fluxul de știri
0