Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Este demolată pasarela din Strășeni: Drumul național R1, blocat - detalii

© Facebook / Valentina CasianDemolarea podului de la Strășeni
Demolarea podului de la Strășeni - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi a început demolarea podul din Strășeni, iar din această cauză circulația pe drumul naţional R1, Chişinău-Ungheni-Sculeni, este redirecționată. Primarul localității oferă detalii.

CHIȘINĂU, 15 aug - Sputnik. Drumul naţional R1, Chişinău-Ungheni-Sculeni, va fi blocat pe parcursul zilei de astăzi din cauza lucrărilor de demolare a podului din Strășeni. Astfel, transportul va fi direcționat pe un drum local, strada Ştefan cel Mare. Anunțul a fost făcut de primarul localității, Valentina Casian.

”Vă anunţăm că astăzi se execută lucrările de demolare a podului vechi, conform proiectului. Durata lucrărilor este preconizată de la 4 la 8 ore. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mizăm pe înţelegerea dumneavoastră”, a scris Casian pe pagina sa de Facebook.

Anterior, pe 30 iulie, a fost inaugurată pasarela peste drumul R1 Chişinău-Ungheni-Sculeni (punct de trecere gara feroviară-autogara), din municipiul Străşeni.

Iată cum arată acesta după reconstrucție.

Fluxul de știri
0