Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea schimbă foaia: Prognoza meteo pentru 7 zile

© RIA Novosti / Vladimir Viatkin / Trecere la banca de fotografiiArșiță, foto de arhivă
Arșiță, foto de arhivă - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Meteorologii au anunțat o schimbare radicală a vrem începând chiar cu ziua de mâine – iată la ce ar trebui să ne așteptăm.

CHIȘINĂU, 14 aug – Sputnik. Chiar dacă vom avea și astăzi o zi cu căldură extremă, meteorologii anunță că vremea se va schimba în scurt timp.

Miercuri, valorile termice maxime rămân caniculare – se vor înregistra între 34 și 36 de grade Celsius. Va fi cald și noaptea, mercurul din termometre urcând până la 22 de grade.

Joi însă vremea se schimbă esențial. În nordul țării temperaturile vor scădea cu aproape 10 grade, înregistrându-se valori de 22..25 de grade Celsius.

© Photo : SHS7 zile - Meteo
Vremea schimbă foaia: Prognoza meteo pentru 7 zile - Sputnik Moldova
7 zile - Meteo

În centrul țării se vor înregistra 23..28 de grade și doar în sud temperaturile vor trece ușor peste 30 grade.

Tot joi, în raioanele de nord ar putea să cadă ploi însoțite de descărcări electrice. În următoarele zile precipitații nu se prevăd. Temperaturile confortabile, de 25..27 de grade Celsius, se vor menține până la sfârșitul acestei săptămâni. Ulterior, maximele termice vor începe să crească treptat astfel că până la sfârșitul acestei veri vor mai fi episoade de vreme extrem de caldă.

Fluxul de știri
0