Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Victorie spectaculoasă pentru Radu Albot: S-a calificat în runda a doua la Cincinnati 2019

© AFP 2024 / Minas PanagiotakisRadu Albot
Radu Albot - Sputnik Moldova
Abonare
Radu Albot a înregistrat o nouă performanță în cariera sa.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Tenismanul moldovean Radu Albot a înregistrat o nouă performanță notabilă. În primul tur al turneului ATP ”Masters 1000” de la Cincinnati, statul Ohio, moldoveanul l-a învins în două seturi pe croatul Marin Cilic, numărul 18 mondial, scor 6-4, 7-6. Confruntarea dintre cei doi a durat o oră și 56 de minute.

Marin Cilic este câștigătorul turneului US Open din anul 2014. Trei ani mai târziu tenismanul croat a ajuns în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, iar anul trecut a jucat în ultimul act la Australian Open. Albot și CIlic au mai jucat între ei la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio De Janeiro, când croatul s-a impus în două seturi, cu 6-3, 6-4, scrie presa locală.

În turul doi al turneului de la Cincinnati, Radu Albot, numărul 39 în ierarhia mondială, se va duela cu câștigătorul disputei dintre sârbul Laslo Jere și argentinianul Diego Schwartzman. Turneul ATP Masters 1000 de la Cincinnati are fondul de premii în valoare totală de puțin peste 6 milioane de dolari. Câștigătorul ediției precedente a turneului este tenismenul sârb Novak Djokovic.

Fluxul de știri
0