Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Ucişi de maşina intrată la ei în curte - Șoferul era live pe Facebook

© Photo : Organele de drept din TransnistriaAccident îngrozitor - Imagine simbol
Accident îngrozitor - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
O tragedie şocantă a avut loc ieri seara, în comuna Văcăreni, județul Tulcea, România. O femeie însărcinată, un copil de trei ani şi o bătrână au fost ucişi de un şofer băut, care a intrat cu viteză în curtea lor. Pasagerii erau live pe Facebook.

CHIȘINĂU, 12 aug – Sputnik. Nenorocirea a avut loc ieri seara, în jurul orei 18:00, când un BMW, condus cu o viteză ameţitoare de un şofer de 39 de ani, a intrat într-o curte din localitatea Văcăreni, pe drumul dintre Tulcea și Brăila, România, şi a ucis trei persoane - o femeie însărcinată, un copil de trei ani și o femeie de 79 de ani, potrivit Info Trafic.

Pasagerii transmiteau live pe Facebook, iar după impact, şoferul vinovat a fugit de la fața locului. El a fost găsit ulterior de anchetatori acasă la acesta, în Luncavița. Potrivit anchetatorilor, la momentul testării, conducătorul auto avea o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bolidul gonea cu o viteză amețitoare, iar șoferul a scăpat volanul de sub control și a pătruns în curtea unei case, lovind mortal victimele. În urma impactului autoturismul a luat foc.

Fluxul de știri
0