Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Comandantul suprem a discutat cu ministrul Apărării despre situația din Armata Națională

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu dl Pavel Voicu, Ministru al Apărării
Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu dl Pavel Voicu, Ministru al Apărării - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon și Pavel Voicu au discutat despre situația din Armata Națională și despre acțiunile întreprinse în perioada de 2 luni de mandat ale ministrului Voicu.

CHIȘINĂU, 12 aug – Sputnik. În mai multe subdiviziuni teritoriale ale Armatei Naționale au fost depistate un șir de nereguli. Documentele corespunzătoare au fost transmise organelor competente pentru examinare sub toate aspectele. Informația a fost prezentată astăzi, 12 august, de ministrul Apărării, Pavel Voicu, președintelui țării, Igor Dodon, comandantul sprem al Armatei, în cadrul unei întrevederi care s-a desfășurat la Președinție.

Igor Dodon și Pavel Voicu au discutat despre situația din Armata Națională și despre acțiunile întreprinse în perioada de 2 luni de mandat a ministrului Voicu.

Pavel Voicu - Sputnik Moldova
Politică
Ministrul Apărării Pavel Voicu, întrevedere cu omologul său rus Serghei Şoigu - Foto

Pavel Voicu l-a informat pe șeful statului despre soarta militarilor plecați în misiunile internaționale și despre modul în care decurg exercițiile militarilor.

De asemenea, președintele țării a fost informat că în urma inspecției mai multor subdiviziuni din teritoriu, s-au depistat mai multe abateri de la legislație, iar documentele corespunzătoare au fost transmise organelor competente pentru examinare sub toate aspectele.

Ministrul Apărării i-a dat asigurări șefului statului că va depune tot efortul necesar în vederea lichidării neajunsurilor depistate.

Fluxul de știri
0