Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cât costă să organizezi o nuntă în Moldova?

© Sputnik / Miroslav RotariDiana Josu Braniște
Diana Josu Braniște - Sputnik Moldova
Abonare
Nunta este unul dintre evenimentele cele mai importante din viața unui cuplu. Aceasta semnifică multă voie bună și distracție, pentru care se necesită anumite cheltuieli, suporte de către miri sau părinți. Totuși, ce sumă de bani trebuie să scoateți din buzunare pentru a organiza o nuntă pe cinste în Moldova?
Cât costă să organizezi o nuntă în Moldova?

Viitorii miri trebuie să știe că elementul cheie în organizarea unei nunți este planificarea corectă a bugetului.

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", jurnalista și organizatoarea de nunți Diana Josu Braniște a explicat că bugetul pentru organizarea unei petreceri depinde în primul rând de preferințele mirilor.

"Mirii trebuie să stabilească de la început bugetul pe care îl au, câți invitați își doresc la petrecere, să aleagă localul, moderatorul, orchestră live, band sau DJ, serviciile foto și video, decorul și multe alte detalii. Cheltuielile variază în funcție de percepția mirilor, de faptul cum își imaginează ei conceptul acestei nunți", a spus Diana Josu Braniște.

Totuși, cât de mult mirii nu ar încerca să își minimizeze cheltuielile, suma totală pentru organizarea acestui eveniment important va ajunge cel puțin la 200.000 de lei, spune organizatoarea de nunți. Totodată, Diana Josu Braniște le recomandă mirilor să înceapă pregătirile cât mai curând, de dorit cu cel puțin jumătate de an înainte.

Fluxul de știri
0