Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu o să-ți vină să crezi: Lucrurile ciudate pe care le uită pasagerii în avion

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Trecere la banca de fotografiiПассажиры в самолете авиакомпании "Аэрофлот"
Пассажиры в самолете авиакомпании Аэрофлот - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ce obiecte uită cel mai des călătorii în avion – concluziile unui sondaj realizat de portalul de turism OneTwoTrip.

Chișinău, 10 aug – Sputnik. De cel mai dese ori, turiștii uită în avion telefoanele, căștile și notebookurile, anunță OneTwoTrip, citat de RIA Novosti.

Experții serviciului au realizat un interviu printre utilizatori și au aflat că fiecare al cincilea călător (23,1 la sută) au uitat cel puțin o dată un obiect în avion. În același timp, cel mai des rușii își lasă la bordul avionului dispozitive scumpe: telefoane, căști, notebook-uri, console. Un astfel de răspuns au oferit o treime din călătorii neatenți (29 la sută).

Avion - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Îngrozitor: Panică într-un avion - Pasageri răniți și aterizare de urgenţă - Foto/Video

Bagajul de mână, cum ar fi genți sau geamantane de mici dimensiuni au fost lăsate de 14 la sută din turiști, iar produsele cumpărate de la duty free și-au luat rămas bun 13 la sută din pasagerii căscați. În afară de aceasta, rușii uită foarte des pledurile, pernele (10 la sută) și îmbrăcămintea (9 la sută).

Un sfert din respondenți (25 la sută) afirmă că au uitat cel puțin odată lucruri mărunte.

Experții reamintesc că, de regulă, obiectele sunt trimise în camerele de păstrare din aeroport și acestea pot fi recuperate cu ajutorul serviciului de asistență a companiei aeriene sau aeroport.

Fluxul de știri
0