Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Concert inedit: Mai mulți artiști vor interpreta hiturile moldovenești ale anilor 70-80

© Sputnik / Miroslav RotariConstantin Moscovici
Constantin Moscovici - Sputnik Moldova
Abonare
Un spectacol de zile mari va avea loc la începutul lunii septembrie în Capitală.
Concert inedit: Mai mulți artiști vor interpreta hiturile moldovenești ale anilor 70-80

În data de 1 septembrie, la Teatrul de Vară din Chișinău vă puteți bucura de hiturile moldovenești din anii 70-80. În cadrul evenimentului spectatorii vor avea parte de un concert inedit, care cuprinde melodii extraordinare moldovenești din acea perioadă.

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", renumitul naist Constantin Moscovici a dezvăluit că ideea acestui proiect de anvergură îi aparține lui Vasile Chirtoca.

"Este o idee minunată să ne reamintim de cântecele tinereții noastre și a părinților noștri. Este o zicală ,,dacă uităm trecutul, nu avem viitor’’. În cadrul proiectului am cules piese cunoscute, le-am făcut aranjament nou, și am invitat artiști celebri pentru a le imprima", a spus Constantin Moscovici.

Potrivit lui Constantin Moscovici, artiștii moldoveni vor fi acompaniați de o Orchestra simfonică și de muzicieni din Ucraina. Printre interpreții care vor evolua pe scenă sunt Gheorghe Țopa, Vitalie Dani, Corina Țepeș, Victoria Lungu, formația Catharsis, trupa Brio Sonores, ș.a. Celebrul naist a dezvăluit că va intepreta pe scena Teatrului de Vară trei piese instrumentale scrise de Anatol Chiriac și Iurie Sadovnic.

Fluxul de știri
0