Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Donald Trump îl avertizează pe Emmanuel Macron să nu se mai amestece în Iran

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele SUA, Donald Trump, l-a certat pe președintele francez Emmanuel Macron pentru că trimite ”semnale amestecate” Iranului.

BRUXELLES, 10 aug - Sputnik, Daniela Porovăț. În stilul lui caracteristic, preşedintele american Donald Trump l-a admonestat pe președintele francez în chestiunea Iranului, declarând că nimeni nu este autorizat să discute cu Iranul în numele Statelor Unite.

Daesh  terrorists pass by a convoy in Tel Abyad, northeast Syria (File) - Sputnik Moldova
Trump amenință să dea drumul teroriştilor ISIS în Europa

Locatarul de la Casa Albă l-a acuzat pe Macron că trimite "semnale amestecate" Teheranului în legătură cu posibile discuţii.

"Ştiu că Emmanuel vrea să facă bine, la fel ca toţi ceilalţi, dar nimeni nu vorbeşte pentru Statele Unite, doar Statele Unite însele", a scris Trump într-o serie de postări pe Twitter, pe fondul crizei din Orientul Mijlociu.   

Aluziile lui Trump ar putea face referire la faptul că, potrivit unor informaţii, Macron l-ar fi invitat pe preşedintele iranian Hassan Rouhani la summitul G7 din această lună pentru a se întâlni cu Trump.

Fluxul de știri
0