Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nori negri peste Chișinău: Vine potopul - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariNori
Nori - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Se pare că în scurt timp va începe iarăși să plouă - Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat cât timp vor ține precipitațiile.

CHIȘINĂU, 9 aug - Sputnik. Cerul deasupra Capitalei este acoperită de nori. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cu puțin timp în urmă un nou cod galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul țării. În decursul zilei de astăzi se va menține instabilitate atmosferică, în a doua parte a zilei izolat se prevăd averse de 15-20 de litri pe metrul pătrat, cu grindină și vijelie în rafale de până la 50-65 km/h.

© SputnikNori negri peste Chișinău
Nori negri peste Chișinău: Vine potopul  - Foto  - Sputnik Moldova
Nori negri peste Chișinău

Potrivit meteorologilor, condițiile vremii sunt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate: averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, temperaturi ridicate sau scăzute, risc de creşteri de debite şi niveluri în râuri şi râuleţe, sunt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice.

Fluxul de știri
0