Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce puncte de trecere a hotarului să evitați, dacă intenționați să plecați astăzi din țară

© Sputnik / Мирослав РотарьТаможня
Таможня - Sputnik Moldova
Abonare
În câteva puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat de transport și călători. Ce recomandări dă Poliția de Frontieră.

CHIȘINĂU, 9 aug – Sputnik. Poliția de Frontieră informează că în perioada estivală, în unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare.  

În această dimineață, începând cu ora 06:30, se înregistrează trafic intensiv în punctul de trecere Mirnoe, media timpului de așteptare pentru traversarea frontierei pe sensul de ieșire din țară depășește 30 de minute.

Flux majorat în punctul de trecere comun Palanca - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Poliția de Frontieră atenționează: Cozi imense la hotar pe sensul intrării în țară - Foto

Se atestă aglomerație și în punctul de trecere Criva. Poliția de Frontieră recomandă călătorilor să opteze pentru alte două puncte de trecere din apropierea nemijlocită: PTF Larga-Kelmențî sau Briceni-Rossoșanî.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 72 316 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 38 239 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 40 634 traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 15 782  de traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculat în Republica Moldova – 7 983 de traversări autovehicule.

Fluxul de știri
0