Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moarte cu semne de întrebare: Un șofer a fost găsit pe marginea drumului - Foto

© Photo : IP StrășeniCamion răsturnat la Strășeni
Camion răsturnat la Strășeni - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost găsit mort în camionul pe care îl conducea. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

CHIȘINĂU, 8 aug - Sputnik. Un bărbat a murit după ce camionul la volanul căruia se afla a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat. Tragedia s-a produs în apropiere de localitatea Recea, Strășeni. Bărbatul care și-a pierdut viața avea 30 de ani.

Как люди спасаются от жары в Кишиневе - Sputnik Moldova
Accidente
Îngrozitor: Un copil din Moldova, mort într-o stațiune de pe litoralul ucrainean

Deocamdată nu se cunoaște cauza producerii accidentului și dacă șoferul a murit înainte ca accidentul să se producă sau după. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat pentru Sputnik Moldova că un bărbat care trecea prin apropiere a sunat la Poliție și a anunțat că un bărbat se află în interiorul camionul răsturnat și posibil este fără suflare. 

Poliția a mers la fața locului și a constatat că camionul de model Kamaz a derapat și s-a răsturnat, ajungând în copacii de pe marginea drumului. Potrivit oamenilor legii, urmează să fie efectuată o expertiză medico-legală și o expertiză auto tehnică a camionului pentru a se putea stabili cu exactitate cauza morții șoferului. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. În acest caz a fost inițiată o cauză penală. 

© Photo : IP StrășeniCamion răsturnat la Strășeni
Moarte cu semne de întrebare: Un șofer a fost găsit pe marginea drumului - Foto  - Sputnik Moldova
Camion răsturnat la Strășeni
Fluxul de știri
0