Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii în cazul femeii care a fost călcată de mașină: Ce au spus medicii

© Sputnik / Martor ocularPieton lovit de un autoturism
Pieton lovit de un autoturism - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia care a fost călcată de o mașină în această dimineață s-a stins din viață la spital.

CHIȘINĂU, 8 aug - Sputnik. Femeia care a fost călcată în această dimineață de o mașină a murit la scurt timp în spital. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de şeful Departamentului de Urgenţă, Vasile Șovgur. Victima a suferit mai multe traumatisme și nu a putut fi salvată.

Pieton lovit de un autoturism - Sputnik Moldova
Societate
O mașină fără șofer a trecut peste o femeie în sectorul Buiucani - Video

Amintim că în această dimineață o mașină de model VAZ a trecut peste o femeie. Totul s-a întâmplat pe strada Calea Ieșilor, din sectorul Buiucani al Capitalei. 

Potrivit martorilor, mașina era fără șofer și, probabil, din cauza unor defecțiuni tehnice, a început să se deplaseze în direcția femeii. Aceasta mergea încet și a fost lovită de autoturism. În urma impactului, victima a suferit mai multe traumatisme. Aceasta avea picioarele și mâinile fracturate și se afla în stare de inconștiență.

Femeia a fost preluată de un echipaj de la Spitalul de Urgență. Toate circumstanțele producerii tragediei urmează să fie stabilite. 

Fluxul de știri
0