Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

S-au declanșat pe plajă: Vedetele noastre, iată de cine s-au lăsat mângâiate – Video

© Sputnik / Александр Ковалев / Accesați arhiva multimediaMare, plajă, litoral
Mare, plajă, litoral - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe vedete de la noi au evadat la mare. Acestea nu au ezitat să publice imagini fierbinți cu ele în costume de baie.

CHIȘINĂU 7 aug – Sputnik. Vedetele de la noi au muncit din greu la sală tot anul pentru a arăta impecabil în costumul de baie. Acestea s-au lăsat mângâiate de razele soarelui pe malul mării sau la piscine. Așa că, fără nicio inhibiție, au dat jos textilele și au pozat cât se poate de sexy pe plajele îndepărtate. Instagramul a fost inundat cu fotografii ”fierbinți” din destinațiile exotice pe care le-au ales persoanele publice din Moldova.

Interpreta Olia Tira s-a declanșat pe plajă. Aceasta a ales să facă yoga în costum de baie. Fotografiile sunt de-a dreptul amețitoare. Nu cunoaștem cine a realizat ”opera fotografică”, dar se pare că rezultatul este pe măsura așteptărilor interpretei.

Публикация от ̅🅞̅🅛̅🅘̅🅐̅ ̅🅣̅🅘̅🅡̅🅐̅ (@oliatira)

Nicoleta Nucă a pozat sexy într-un costum de baie roz și negru. Aceasta s-a relaxat pe malul mării în România. Din poze se vede că tânăra interpretă a muncit din greu la sala de sport pentru a avea un corp tonifiat. Presa de peste Prut a scris anterior că acesta și-a pus silicoane. Să fie adevărat sau nu, vă lăsăm să deduceți singuri.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Săptămâna frumoasa 💕☀️

Публикация от Nicoleta Nuca (@nicoletanuca)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Summer vibes ☀️☺️

Публикация от Nicoleta Nuca (@nicoletanuca)

Și interpreta Dianna Rotaru s-a lăsat mângâiată de razele soarelui. Aceasta s-a afișat pe Instagram în costum de baie. Adevărul este că nu am putut să observăm ”pătrățelele” pe abdomen, semn că Diana nu s-a prea ținut de antrenamentele la sala de sport. Chiar și așa, aceasta nu s-a sfiit să publice filmulețe și fotografii îmbrăcată doar în costum de baie.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dianna Rotaru (@dianna_rotaru)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Marea.... @neatzacurazvansidani_oficial

Публикация от Dianna Rotaru (@dianna_rotaru)

Modelul Anastacia Fotachi a ales o destinație de lux din Monaco. Aceasta a slăbit vizibil în ultima perioadă și nu s-a sinchisit să își arate formele la plajă. Internauții nu au ezitat să o complimenteze. Aceștia au scris că este ”sexy”.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Счастлив не тот, кто имеет всё лучшее, а тот, кто извлекает всё лучшее из того, что имеет. ❤️✅

Публикация от A_F❤️ (@anastasia_fotachi)

Se pare că interpreta Diana Brescan nu a reușit să ajungă la mare, dar oricum și-a etalat formele la una din piscinele din Capitală. Aceasta se pare că se mândrește cu posteriorul pe care îl are, întrucât pozează doar cu spatele.

Blogerița Rodica Rusu a pozat îndrăzneț într-o piscină. Cu sânii la vedere, tânăra mamă a pozat ca pentru revistele Vogue. Aceasta se pare că se mândrește cu corpul pe care îl are și afirmă că nu face nimic deosebit pentru aceasta. În mare parte are grijă ce alimente consumă.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Tan body alert 🔥 #summertime #summerbodygoals #beachin #suniscalling #staycool

Публикация от R o d i c a R u s u (@rodicarusu1)

Fluxul de știri
0