Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Au fost găsite alte urme de oase omenești în zona casei asasinului din Caracal

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCUAnchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca
Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca - Sputnik Moldova
Abonare
Noi fragmente de oase de natură umană au fost găsite astăzi în locuința și în curtea lui Gheorghe Dincă - criminalul în serie din Caracal, România.

CHIȘINĂU, 7 august- Sputnik, Daniela Porovăț. Tonel Pop, avocatul unei victime, a explicat că s-a pus problema să fie începute spargerile în locuință și în curte, însă trebuie mai întâi adunate probele aflate la suprafață.

„Se punea problema dacă se sapă, nu se sapă. Trebuie să înțelegeți că înainte de a putea să sape sau să spargă betoane sau să intre în acele buncăre și ce mai avea Dincă pe acolo trebuie să perie toată zona la suprafață. Dacă toată zona nu ar fi periată și nu s-ar aduna toate probele de la suprafață și ar intra cu excavatoare, s-ar distruge probele de la suprafață. Vă pot spune că s-au mai găsit fragmente de oase, unele aproape sigur de natură umană, în interior, dar la suprafață. Și astăzi s-au găsit în continuare fragmente osoase”, a declarat avocatul.

Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca - Sputnik Moldova
Crimele din Caracal - Noi percheziții în pădure și în locuința criminalului în serie

Potrivit lui Tonel Pop, după ce nu se va mai putea preleva nimic de la suprafață, se poate trece la la săpături și la dărâmarea betoanelor, a ridicării plăcilor de beton și a buncărelor.

Astăzi este cea de-a șasea zi în care anchetatorii fac verificări la locuința lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere.

O altă pistă urmărită de anchetatori este cea potrivit căreia Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de diferite sume de bani primite prin transferuri bancare, anchetatorii verificând operațiunile pe care bărbatul le-a efectuat pentru a afla dacă există o legătură între aceste venituri și comiterea unor infracțiuni.

Banii ar putea reprezenta un indiciu în legătură cu existența unei rețele de trafic de carne vie, ceea ce ar confirma ipotezele lansate de mai multe publicații din România cu privire la un grup infracțional extins în cadrul căruia activa Dincă.

Fluxul de știri
0