Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Brânzan: Candu a participat la aducerea în comă a economiei prin furt și corupție

© Sputnik / Miroslav RotariАндриан Канду
Андриан Канду  - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul președinte al Parlamentului, deputatul democrat Andrian Candu este atacat dur, pe chestiunea Arena Chișinău, de către noul ministru al Economiei, Vadim Brânzan: "Candu a participat activ la aducerea în comă a economiei moldovenești, prin furt și corupție".

CHIȘINĂU. 7 aug – Sputnik. Noul ministru al Economiei, Vadim Brânzan, a adus acuzații dure, în presa locală, fostei guvernări democrate, pe care o acuză că a planificat gajarea și cesionarea a 59 de hectare companiei turcești ce urmează să construiască complexul de agrement "Arena Chișinău".

De fapt, spune ministrul Economiei, asta înseamnă că democrații au planificat să le dea pe gratis turcilor acel teren din comuna Grătiești, municipiul Chișinău, dat fiind că statul nu va putea achita costurile de construcție.

În replică, Andrian Candu vine cu o reacție pe pagina sa de Faqcebook, în care exprimă opinia ca statul va putea returna banii pe care compania turcească îi va investi în complexul de sport și agrement Arena Chișinău. Și îl mai asigură pe Brânzan că "Arena Chișinău este un proiect social, și niciodată nu a fost promovat ca un proiect business".

După care Brânzan revine cu o replică la replică. El îl acuză pe Candu și pe alți actuali și foști lideri PDM că au adus în comă economia Republicii Moldova prin furt și corupție, că au spălat bani și apărat interesele unor oameni care au transformat Moldova în propriul business.

"Îi sugerez Domnului Candu și altor activiști PD care au participat activ la aducerea în comă a economiei moldovenești, prin furt și corupție, să înceteze să se ascundă după “viitorul copiilor”, „federațiilor de sport” și altor lucruri demne. Ani de zile ați spălat bani și apărat interesele unor oameni care au transformat Moldova în propriul business", a scris Vadim Brânzan.

Fluxul de știri
0