Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A șantajat-o că va publica pe internet imagini cu caracter intim ale tinerei femei – Video

© Fotolia / Nd3000ein Paar im Schlafzimmer
ein Paar im Schlafzimmer - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 26 de ani a șantajat o femeie de 23 de ani cerându-i 15000 de lei ca să nu publice pe internet imaginile intime cu aceasta.

CHIȘINĂU, 6 aug – Sputnik. Un bărbat în vârstă de 26 ani a fost reținut în flagrant în timp ce primea 4000 de lei  de la o femeie, pe care suspectul a șantajat-o că va publica imaginile cu caracter intim ale acesteia pe internet. Bărbatul a cerut victimei 15000 de lei.

FC Barcelona - Sputnik Moldova
„Miss BumBum” - Fotografii provocatoare ale celei mai înrăite susținătoare „FC Barcelona”

Ofițerii Direcției Combaterea Crimei Organizate a INI, Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, în conlucrare cu procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au documentat timp de o lună acțiunile infracționale ale bărbatului.

Oamenii legii au constatat că bărbatul a intrat în posesia unor poze intime ale femeie de 23 de ani a șantajat-o cu publicarea acestora pe rețele de socializare, dorind să obțină bani. În urma măsurilor efectuate, în 5 august 2019, polițiștii, împreună cu suportul angajaților Brigăzii cu Destinație specială “Fulger”, l-au reținut pe infractor în flagrant, adică în momentul în care acesta a primit de la victimă prima tranșă de 4000 de lei.

Suspectul a fost anterior condamnat pentru comiterea infracțiunilor de viol, jaf și furt.

Bărbatul este reținut pe 72 ore. Dacă i se va demonstra vinovăția, acesta riscă o pedeapsă cu privațiune de libertate pe un termen de la 7 la 10 ani.

Fluxul de știri
0