Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De astea nu ați mai văzut în Moldova: Iată ce se întâmplă în cea mai săracă țară a Europei

© Sputnik / Miroslav RotariЛюди в городе
Люди в городе - Sputnik Moldova
Abonare
Este de-a dreptul revoltător, nu mai au nici un dumnezeu – în felul acesta se revoltă internauții pe Facebook după ce au privit acest imagini.

CHIȘINĂU, 6 aug – Sputnik. Un internaut a publicat pe rețelele de socializare două imagini de-a dreptul șocante: la o rampă de gunoi din strada Romană din Capitală, cineva a aruncat câteva zeci de colaci. Internauții afirmă că pâinea ar fi fost adusă de la un magazin sau, mai de grabă, de la o rețea de magazine.

Internauții sunt revoltați de faptul că proprietarului sau managerul magazinului a lăsat colacii să se învechească, să mucezească pe raft, cel mai probabil, după care i-a aruncat la tomberon, în loc să le dea celor săraci.

Nu este clar cine e autorul acestei isprăvii, dar ea a trezit revolta justificată a internauților, mai ales că în municipiul nostru sunt atâția oameni săraci, fără masă, fără casă, care nu au bani nici pentru o bucată de pâine.

Fluxul de știri
0