Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dezgustător: Grădinița în care copiii sunt hrăniți cu pește plin cu viermi - Foto

CC0 / Pixabay / FeeLoona / Детский сад
Детский сад - Sputnik Moldova
Abonare
Copii din grădinița numărul 177 din sectorul Ciocana sunt hrăniți cu produse alterate și care sunt infestate cu viermi.

CHIȘINĂU, 5 aug – Sputnik. Imagini dezgustătoare. Copii care merg la grădinița 177 din Capitală sunt hrăniți cu pește pe care mișună viermii. Mai mult decât atât, pâinea care le este pusă pe masă copiilor este cu ”mazut”.

Șobolani - Sputnik Moldova
Societate
Șobolanii au invadat o grădiniță din Rezina: Iată coșmarul care se întâmplă - Video

Potrivit unui comunicat de presă emis de președinția Republicii Moldova, fosta directoare a grădiniței a fost concediată pentru că a încercat să se opună modului în care Direcția Educație Ciocana organizează achizițiile de produse alimentare pentru hrana copiilor în grădinițe.

La fel, aceasta a prezentat și mai multe poze în care se vede clar că peștele servit copiilor este infestat cu viermi, carne de curcan în stare avansată de alterare, pâine cu ”mazut” și elemene metalice. La Președinție a fost convocată de urgență o ședință a reprezentanților ANSA, ANSP, AAP și CNA pentru a interveni imediat și a stopa actul criminal orchestrat de funcționarii din Primărie și firmele furnizoare.

Totodată, s-a solicitat CNA-ului să informeze instituția prezidențială și societatea cu ce s-au finalizat investigațiile pe cazurile similare, depistate cu 2 ani în urmă. Problema dezastrului admis de funcționarii primăriei în alimentația copiilor din grădinițe va fi examinată la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate.

Fluxul de știri
0