Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Totalul atacurilor armate din SUA: 30 de persoane ucise, zeci de victime - Video

Abonare
Weekend de groază în SUA! În ultimele ore, Statele Unite au fost zguduite de două incidente sângeroase, care au lăsat în urmă zeci de morţi şi răniţi. Atrocităţile au avut loc în statele Texas şi Ohio.

BUCUREŞTI, 4 aug – Sputnik, Doina Crainic. După ce ieri un tânăr a ucis 20 de persoane și a rănit cel puțin alte 26 de persoane în zona hypermarketului Walmart din centrul comercial Cielo Vista din El Paso, Texas, a doua zi, duminică dimineaţa, a avut loc un nou atac sângeros: cel puţin nouă persoane au fost ucise într-un schimb de focuri în Dayton, Ohio.

Filaj, interceptare, SRI, mascați - Sputnik Moldova
Politică
Ofițeri MAI și SIS, cercetați penal în cazul profesorilor turci

Sâmbătă un tânăr de 21 de ani a ucis 20 de persoane și a rănit cel puțin 26 de persoane la un supermarket Walmart din centrul comercial Cielo Vista din El Paso, Texas. Hipermarketul era frecventat de comunitatea hispanică.

Biroul Federal de Investigații (FBI) a deschis o anchetă internă cu privire la terorism. Potrivit poliției, incidentul sângeros poate fi clasificat drept crimă capitală și crimă motivată de ură vizând persoanele din comunitatea hispanică.

Se pare că trăgătorul a postat un manifest online înainte de a ataca oamenii din Walmart, manifest în care descria un plan detaliat de fragmentare a SUA în teritorii în funcţie de rasă, potrivit Sputnik Internaţional. 

Fluxul de știri
0