Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum scapă de „stresul profesional și personal” polițiștii de frontieră – Video

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Șase birouri de consiliere psihologică au fost deschise în cadrul Poliției de Frontieră, cu suportul financiar al Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM).

CHIȘINĂU, 3 aug – Sputnik. Angajații Poliției de Frontieră vor beneficia de asistență psihologică, dar și de „momente de diminuare a stresului profesional și personal” în șase birouri de relaxare psihologică modernizate, anunță instituția.

De asistența psihologică a acestori birouri ar urma să beneficieze și migranții aflați în dificultate, potrivit precizării Poliției de Frontieră.

Modernizarea birourilor a însemnat renovarea încăperilor, dotarea cu mijloace tehnice, mobilier și cu fotolii pentru masaj de relaxare musculară.

Unul dintre birouri este amplasat în incinta Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, iar altele cinci se află în subdiviziuni - în direcțiile regionale Sud, Vest și Est, la Sectorul Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău și la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei.

La inaugurarea birourilor modernizate de consiliere psihologică au participat șeful adjunct al Poliției de Frontieră Valentin Fiodorov, șeful Misiunii OIM la Chișinău, Lars Johann Lonnback, angajații psihologi, alți reprezentanți ai Poliției de Frontieră.

Fluxul de știri
0