Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cu ce se poate lăuda noua guvernare, la 50 de zile de la preluarea puterii

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Volnițchi
Igor Volnițchi - Sputnik Moldova
Abonare
Au trecut mai bine de 50 de zile de la preluarea puterii de către noua guvernare, alianța dintre PAS, PPDA, PSRM.
Cu ce se poate lăuda noua guvernare, la 50 de zile de la preluarea puterii

La aproape două luni de la preluarea puterii de către noua majoritate parlamentară, guvernarea nu se poate lăuda cu prea multe lucruri, decât cu faptul că au fost demiși și instaurați în funcții alți oameni. O declarație în acest sens a fost făcută de către jurnalistul și comentatorul politic Igor Volnițchi. Potrivit expertului, dacă noua guvernare nu se va pune pe treabă în următoarea perioadă, atunci ar putea să piardă încrederea cetățenilor, întrucât euforia oamenilor după înlăturarea vechii puteri scade în fiece zi și oamenii vor rezultate concrete.

”Deocamdată am văzut doar demiteri și unele învestiri în funcții. Alte rezultate nu prea sunt. Înțeleg că perioada este foarte restrânsă, însă guvernarea trebuie să înțeleagă că euforia și creditul de încredere pe care l-a primit de la cetățeni nu este nelimitat, euforia de pe urma înlăturării fostului regim de la guvernare este în cădere liberă și se diminuează în fiecare zi. Așteptările față de noua putere sunt foarte mari, iar dacă nu vor fi rezultate va crește și dezamăgirea față de noua putere.”, spune Volnițchi.

Potrivit expertului, perioadă demisiilor și demiterilor  se cam încheie și urmează să vedem rezultatele mult așteptate, de altfel, cetățenii vor taxa noua guvernare.

Fluxul de știri
0