Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șeful Inspectoratului de Poliție Briceni a fost suspendat: Iată care este motivul

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratu general al poliției
Inspectoratu general al poliției  - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful Inspectoratului de Poliție Briceni, Valeriu Moscalu, a fost suspendat din funcție imediat după ce a revenit din concediu.  

CHIȘINĂU, 2 iul – Sputnik. Șeful Inspectoratului de Poliție Briceni, Valeriu Moscalu, a fost suspendat din funcție de către ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase. Motivul este inițierea unei anchete de serviciu de către Serviciul protecție și anticorupție al MAI.

задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cinci ani de închisoare pentru un fost funcționar din Briceni

”Decizia de suspendare din funcție a șefului Inspectoratului de Poliție Briceni survine pe fundalul unor semnale din partea mass-media referitoare la acuzații de săvârșire a unor ilegalități grave de către comisarul-șef Moscalu, dar și al unor sesizări din partea unor cetățeni”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook. 

Decizia ministrului a fost influențată și de mai multe informații apărute în mass media, potrivit cărora Valeriu Moscalu ar fi săvârșit ilegalități grave. Informațiile au fost confirmat și de mai mulți cetățeni care au sesizat oamenii legii.

Potrivit unui comunicat de presă, ministrul de interne nu va tolera nici un abuz sau act de corupție săvârșite de angajații MAI, iar orice sesizare în acest sens va fi minuțios examinată de către structurile abilitate.

Fluxul de știri
0