Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O porțiune din bulevardul Dacia se închide din această seară

© Sputnikdrum
drum  - Sputnik Moldova
Abonare
De vineri seara și până luni dimineața, o porțiune din bulevardul Dacia va fi inaccesibilă pentru circulație. Vezi cum va circula transportul public.

CHIȘINĂU, 2 aug – Sputnik. Începând cu seara zilei de vineri, 2 august, ora 19:00, și până luni dimineața, 5 august, ora 05:00, în Chișinău, va fi suspendat traficul rutier pe bulevardul Dacia. Este vorba de tronsonul cuprins între strada Teilor și bulevardul Traian.

Administrația locală anunță că această porțiune de drum va fi închisă în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic.

Ambuteiaj, reparație - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Societate
Atenție șoferi: Traficul rutier pe o stradă din Capitală va fi suspendat timp de o lună

În aceste condiții, va fi schimbat și itinerarul transportului public. Este vorba despre troleibuzele 2 și 22, autobuzele nr. 5 și nr. 23 și al liniile de microbuz nr. 112, nr. 113, nr. 165 și nr. 185.  

Linia de troleibuz nr. 2 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. C. Negruzzi,  bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, bd. Traian  și în continuare pe traseul stabilit;

Linia de troleibuz nr. 22 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dacia (viaduct) pe str. Hristo Botev, str. Independenței, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit; retur - pe traseul stabilit;

Traseul rutelor de autobuz nr. 5 și nr. 23 și al liniilor de microbuz nr. 112, nr. 113, nr. 165 și nr. 185 în direcția spre bd. Traian se stabilește pe carosabilul central al bd. Dacia, cu excluderea stației transportului public „str. Teilor”.

Fluxul de știri
0