Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi deputați cer audierea a 20 de procurori: Iată ce ilegalități ar fi comis

© Sputnik / Владимир Трефилов / Accesați arhiva multimediaMonede, bancnote, avere
Monede, bancnote, avere - Sputnik Moldova
Abonare
Doi deputați din partidul Acțiune și Solidaritate cer audierea a 20 de procurori pentru fals în declarațiile de avere.

CHIȘINĂU, 2 aug - Sputnik. Deputații din Partidul Acțiune și Solidaritate, Radu Marian și Dan Perciun, au cerut Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor să-i investigheze pe 20 de procurori. Mai exact, este vorba de declarațiile de avere ale lor, în care, potrivit acestora, unele bunuri declarate nu sunt evaluate corespunzător.

„Unul din demersuri a fost trimis și la Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, prin care eu și Dan Perciun solicităm investigarea a peste 20 de procurori. În urma analizei declarațiilor de avere ale acestora, am constatat că unele bunuri mobile nu sunt evaluate corect. Să vedem...”, a menționat Radu Marian, într-o postare pe Facebook.

Potrivit anexei, este vorba de procurorii Corneliu Bratunov, Alexandru Loza , Alexei Lungu , Viorel Morari, Remus Moroz și alții, care ar fi declarat automobile ale căror valoare indicată ar fi mai mică decât prețul autoturismelor pe piață.

Fluxul de știri
0