Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coșmarul din astă noapte de la Hagimus, Căușeni: Șoferii au murit, o mașină a ars - Foto

CC0 / Pixabay / suhasrawool / Пожар
Пожар - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident cumplit a ajut loc în noaptea din joi spre vineri, la ora 23:00, în apropierea localității Hagimus din raionul Căușeni.

CHIȘINĂU, 2 aug – Sputnik. Presa locală relatează că două autoturisme, unul de model Opel, iar altul Peugeot, s-au ciocnit frontal în apropiere de satul Hagimus, Căușeni. În consecință, șoferii celor două autovehicule, un bărbat de 37 de ani și altul de 39 de ani, au decedat pe loc, iar o mașină a luat foc și a ars în întregime.

Potrivit poliției din Căușeni, șoferul autoturismului de model Peugeot, cel de 37 de ani, se deplasa din direcția Căușeni spre municipiul Tighina.

În jurul orei 23:00, el s-a ciocnit violent cu automobilul de model Opel, ce se deplasa din sensul opus, la volanul căruia se afla bărbat de 39 de ani.

Deocamdată oamenii legii nu au stabilit cine dintre cei doi a provocat accidentul sau dacă eventual au mai fost sau nu alți participanți la trafic car ar fi putut să determine coliziunea dintre cele două automobile.

Fluxul de știri
0