Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Oameni blocați între fiare și mașini grav avariate: Noaptea accidentelor în Moldova

CC0 / Pixabay / Alexas_Fotos / Авария
Авария - Sputnik Moldova
Abonare
Trei bărbați au rămas blocați între fiare, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate în două accidente rutiere, produse în această noapte.

CHIȘINĂU, 1 aug – Sputnik. În seara zilei de 31 iulie, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au fost chemați pentru a debloca trei persoane care au avut de suferit în urma accidentelor rutiere în nordul ţării.

Primul caz a avut loc pe traseul M5, în apropierea satului Halahora de Sus, raionul Briceni, unde s-au tamponat două autoturisme de model Volkswagen Passat şi Volkswagen Cady. În urma impactului, ambii conducători auto, în vârsta de 55 şi 63 de ani, au rămas blocaţi între fiare.

Accident  - Sputnik Moldova
Accidente
Accident rutier lângă Strășeni: Un șofer, blocat între fiare

La faţa locului a intervenit un echipaj de salvatori care a efectuat lucrări de descarcerare a șoferilor din autovehiculele deteriorate. Persoanele cu diverse traumatisme în stare de gravitate medie au fost preluate de către Serviciul Asistență Medicală Urgentă pentru ulterioare îngrijii medicale.

Totodată, aseară, aproape de miezul nopții, salvatorii din raionul Şoldăneşti au intervenit pentru a debloca o persoană, în vârstă de 43 de ani, din autoturismul de model Dacia Logan care s-a tamponat într-un pilon de telecomunicații pe drumul local din satul Poiana.

Bărbatul a suferit diverse traumatisme, fiind transportat în mod de urgenţă la spital.

Circumstanțele și cauza producerii accidentelor rutiere urmează a fi stabilite de organele de drept.

Fluxul de știri
0