Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: O tânără bătută în centrul unui oraș – Cum reacționează oamenii (Video)

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În această perioadă în care opinia publică e marcată de scandalul crimelor din Caracal, România, se propune un experiment social vizând reacția opiniei publice.

”Aștia suntem, bă!!! Și ne mirăm că țara este în halul în care este”, a comentat cunoscuta internaută din Munchen, Monica Krueger, care ne invită să urmărim un ”experiment social”.

Соцсети возмутило жестокое избиение клиентки сотрудницами McDonald's - Sputnik Moldova
Video
Clientă, bătută cu cruzime de două chelnerițe de la McDonald's

Este vorba de o simplă, dar interesantă inițiativă a unei televiziuni online care, în această perioadă în care opinia publică e marcată de cazul crimelor din Caracal, propune un experiment social vizând reacția opiniei publice.

AM BĂTUT-O ÎN VĂZUL OAMENILOR” se intitulează ”experiment social” pus în scenă de Ciprian și Alice, realizatori la postul ”StoloTV”.

Experimentul e simplu și testează reacția cetățenilor: în mai multe locații din plin centrul municipiului Ploiești, multe aglomerate, Ciprian o agresează pe Alice.

E bine, în ciuda faptului că o fată este agresată – trasă de păr, lovită, trântită la pământ etc. – lumea nu intervine… cu foarte puține excepții! Și, nota bene, Ciprian nu are un aspect fioros; ce s-ar fi întâmplat dacă în locul său ar fi fost un ins hirsut, un dur cu figură sinistră? 

Iată acest experiment care trebuie să ne dea gândit – și care are deja sute de mii de vizualizări. Sperăm cu folos, nu doar pentru ”divertisment”.

Fluxul de știri
0