Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Deflagrație la Criuleni, un copil a murit, iar altul este grav rănit

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un băiat de 10 ani a murit, iar altul se află internat la spital cu răni la cap, în urma exploziei unei grenade. Tragedia a avut loc în orașul Criuleni.

CHIȘINĂU, 1 aug – Sputnik. Un copil de 10 ani a murit, iar altul a fost rănit după ce au detonat o grenadă în apropiere de terenul de joacă pentru copii.

Potrivit presei locale, tragedia s-a întâmplat în seara zilei de miercuri în curtea blocurilor cu cinci etaje de pe bulevardul Mihai Eminescu.

Poliția, acces interzis - Sputnik Moldova
Societate
Explozie produsă de o grenadă la Călărași: Mai multe persoane au fost rănite

Potrivit oamenilor legii, cel mai probabil, grenada a explodat în mâna băiatului de 10 ani, care a decedat pe loc. Poliția a stabilit că minorul a luat obiectul explozibil de acasă.

La Spitalul raional a fost internat un copil și o femeie care se aflau în momentul exploziei în curtea casei. Potrivit medicilor, viața acestora se află în afara oricărui pericol. 

Mama băiatului decedat nu era acasă când s-a întâmplat tragedia. Aceasta spune că, băiatul său a luat grenada din ocol, acolo unde a fost ascunsă de concubinul femeii.

Schijele aruncate în urma deflagrației au avariat câteva mașini parcate în curtea blocului. De asemenea, a fost spart geamul unui apartament.

Fluxul de știri
0