Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident cumplit în România: Doi moldoveni morți și mai mulți grav răniți - Foto

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Un microbuz din Republica Moldova cu 9 pasageri, cetățeni ai țării noastre, a fost implicat într-un grav accident în România. Doi moldoveni au murit, iar șapte au fost răniți, dintre care unul se află în stare extrem de gravă.

CHIȘINĂU, 1 aug – Sputnik. Doi cetățeni ai Republicii Moldova au murit, iar alți șapte au fost răniți într-un grav accident produs în această dimineață în România. Accidentul a avut loc în localitatea Uileacul de Criș, Bihor, în jurul orei 07:00.

Potrivit presei locale, un microbuz cu nouă pasageri, care venea din Republica Moldova, s-a ciocnit violent de un TIR, după ce a intrat într-o depășire neregulamentară.

© Photo : bihonDoi moldoveni au murit într-un accident în România
Accident cumplit în România: Doi moldoveni morți și mai mulți grav răniți - Foto  - Sputnik Moldova
Doi moldoveni au murit într-un accident în România

La fața locului s-au deplasat 5 echipaje de pompieri, cu descarcerarea grea şi cea uşoarã, cu ambulanța de transport victime multiple, paramedicii şi 3 echipaje medicale de la Ambulanţa Bihor.

Potrivit maiorului ISU Crișana, Camelia Roșca, pompierii militari au evacuat doi bărbați rămași încarcerați în microbuzul avariat, însă, din nefericire, cele două victime prezentau leziuni incompatibile cu viața.

”Echipajele medicale și pompierii paramedici au procedat la evaluarea de specialitate și acordarea îngrijirilor necesare celor șapte persoane rămase în viață, transportându-le ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, a declarat Roșca.

Din cele șapte victime, șase bărbați și o femeie, transportate la spital, cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani, una se află în stare gravă, iar celelalte șase au suferit diferite traumatisme, contuzii și leziuni.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele teribilului eveniment rutier.

Fluxul de știri
0