Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Protest la CSJ: Ilan Șor, anunțat în căutare, a ținut un discurs în fața mulțimii

© Sputnik / Miroslav RotariIlan Șor
Ilan Șor  - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți oameni au venit în fața Curții Supreme de Justiție pentru a-l susține pe Ilan Șor.

CHIȘINĂU, 31 iul - Sputnik.  Zeci de oameni  au venit în această dimineață la Curtea Supremă de Justiție (CSJ) pentru a-l susține pe Ilan Șor. Protestul a fost organizat în contextul în care CSJ a examinat astăzi recursul avocaților lui Ilan Șor cu privire la decizia Curții de Apel Cahul prin care acesta a fost anunțat în căutare, fiind emis și mandat de arest.

Curtea Supremă de Justiție a respins recursul avocaților lui Ilan Șor. Astfel, rămâne în vigoare decizia Curții de Apel Cahul prin care acesta a fost anunțat în căutare națională și a fost emis mandat de arest. După pronunțarea deciziei, Ilan Șor a ținut un discurs live prin intermediul telefonul Marinei Tauber.

”Decizia de astăzi nu este a Curții Supreme de Justiție, ci a lui Dodon și Sandu. Eu sunt sigur că vom câștiga. Eu vă iubesc pe toți”, s-a adresat Ilan Șor mulțimii.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, Curtea de Apel Cahul a emis un mandat de arest pe numele lui Ilan Șor. Prin aceiași decizie, judecătorii l-au anunțat pe Șor în căutare. Decizia a fost luată la solicitarea procurorilor anticorupție.

Fluxul de știri
0