Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bătrâncea: PRSM vrea un parteneriat politic permanent cu ACUM

© Sputnik / Miroslav RotariVlad Bătrîncea
Vlad Bătrîncea - Sputnik Moldova
Abonare
Actuala guvernare constituită de PSRM și blocul ACUM nu este o struțo-cămilă, ci una constituită din oameni adecvați, normali și morali, a declarat de la tribuna parlamentului, președintele fracțiuni socialiștilor, Vlad Bătrâncea.

CHIȘINĂU, 31 iul – Sputnik. În cuvântul de totalizare ținut la sfârșitul fiecării sesiuni, președintele fracțiunii socialiștilor, Vlad Bătrâncea, a declarat că PSRM își dorește să constituie o alianță permanentă, nu temporară cu blocul ACUM, cu care a fost Guvernul Maiei Sandu.   

"Noi avem încredere în acest guvern", a declarat Vlad Bătrâncea. El a mai spus că înțelegerea pe care socialiștii au avut-o cu blocul ACUM, în data de 8 iunie, privind "dezoligarhizarea țării", a fost realizată aproape în întregime. Așa că acum deputații PSRM își doresc o nouă înțelegere privind stabilirea unui parteneriat permanent între socialiști și blocul ACUM.

Fluxul de știri
0